+31 (0)6 18 22 00 88 | LOGIN

Wie ben ik

Mijn naam is Paul Bijkerk.

Van 2004 tot 2010 was ik trainer van enkele junioren- en nieuwelingenploegen. Sinds 2006 ben ik persoonlijk begeleider van verschillende renners/sters uit diverse categorieën (nieuwelingen, junioren, amateurs, elite/belofte, veteranen). De laatste jaren heb ik me ook toegelegd op de begeleiding van mountainbikers, du/triatleten en hardlopers.

Geïnspireerd door mijn eigen trainer en de renners die ik begeleid, heb ik eind 2010 mijn eigen trainingsbegeleidingsbureau opgezet. Ik ben gediplomeerd KNWU-wielrentrainer niveau A en 4. De afgelopen jaren was ik trainer/coach bij Alecto Cycling Team, een continentale wielerploeg. Helaas houdt deze ploeg op te bestaan.

Seizoen 2020 ben ik trainer bij het Dutch Foodvalley Cycling Team, een opleidingsteam waar talentvolle renners met ambitie worden klaargestoomd voor de stap hogerop.

Producten
Topsportbegeleiding

Voor topatleten die wedstrijden willen winnen.

Producten
Inspanningstest

We kijken naar de motor en wat onder de motorkap zit.

Producten
Voedingsadvies

De juiste voeding is essentieel om maximaal te presteren.